Nieuwe haring en oude auto’s

20-06-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De Haringrit is een historische rit die van 1948 tot 1957 vanuit Vlaardingen is verreden. De deelnemende auto’s zijn voornamelijk oldtimers, maar er ‘sluipt’ ook wel een wat nieuwere auto tussen. Sinds een jaar of tien heeft serviceclub Ronde Tafel 56 in Vlaardingen de tocht nieuw leven ingeblazen.

Op zaterdag 22 juni zal de Haringrit verreden worden in het omringende Hollandse landschap. De voorbereidingen voor de rit van dit jaar zijn al vrijwel afgerond en het belooft ook dit jaar weer een mooie rit te worden.

Inschrijven kost een ‘lieve duit’, namelijk €156, maar de opbrengst is bestemd voor meerdere goede doelen. Welke dat zijn zal nog nader worden bekend gemaakt.

De start van de Haringrit vindt plaats aan de Oosthavenkade bij de Vulcaan Bierbrouwerij om een uur of 10 ‘s ochtends. De finish is zo rond 16.30 uur dus er zijn twee kansen om al die prachtige auto’s te zien. Vanuit het college zal wethouder Bart Bikkers aanwezig zijn, en de auto's wegzwaaien met de startvlag.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date