Nieuwe voorzitter Stichting Antipesto

10-10-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Sinds het begint van het Antipesto avontuur heeft Brian Silos als oprichter van Antipesto de functie van voorzitter bekleed. Silos vind nu dat de tijd is gekomen dat een ander die positie in gaat vullen. Het bestuur van Antipesto besloot dat Nabil Bekal, projectleider van de filmprojecten, de juiste persoon was voor dit avontuur.

Nabil Bekal: ,,Brian is sinds dit nieuwe seizoen geen voorzitter meer. Dat stokje heeft hij aan mij overgedragen. Hij blijft in de uitvoering wel actief. Inmiddels hebben wij honderden jongeren bereikt van 2016 tot nu en vanaf 2013 talloze meldingen afgehandeld. Wij zijn gegroeid van twee medewerkers in 2013 naar dertien medewerkers en tientallen jonge vrijwilligers. Wij hebben stagiaires mogen trainen en kregen van scholen te horen dat wij als een van de beste stage adressen zijn beoordeeld. Dit alles voelt goed aan. Echter voor mij blijft het allerbelangrijkste dat jongeren er iets aan hebben en dat Antipesto hun leven een positieve draai geeft, in het bijzonder aan hun ontwikkeling. Door talentontwikkeling en hen bewust te maken van hun rol in de maatschappij willen we dit bereiken. Wij motiveren jongeren om ambassadeurs te zijn in hun leefomgeving. Bewustwording en talentontwikkeling staan centraal bij Antipesto. Wij vinden alle complimenten en de interesse in ons fantastisch. Maar het bovenstaande is waarom wij dit werk doen. Dat is de reden waarom wij kunnen zeggen: "Wij zijn Antipesto!"


Over Antipesto

Stichting AntiPesto denkt, kijkt en helpt mee met het zoeken naar en bedenken van methoden om de kans op pesten te voorkomen ofwel te verkleinen. Zij stimuleren jongeren en jongvolwassenen om anderen bewust te maken over pesten, wat de gevolgen zijn van pesten en wat voor invloed omstanders direct op indirect hebben op pestgedrag of pestgevallen. Muziek, sport, film en AntiPesto Live zijn de middelen om het doel te bereiken. Meer informatie is te vinden op www.antipesto.nl  Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date