Nieuwjaarsreceptie en afscheid Bert Blase

26-12-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het gemeentebestuur van Vlaardingen nodigt u graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 7 januari 2017 om 16.00 uur in het stadhuis aan de Markt. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vindt ook het officiële afscheid van burgemeester Bert Blase plaats.

Het thema van de nieuwjaarsreceptie is ‘Samen Gezond Actief’. U bent van harte welkom in de raadzaal om onder het genot van een drankje, een hapje en sfeervolle live muziek van zangeres Maria Josephine nieuwjaarswensen uit te wisselen.

 Iedereen weet dat gezond eten en regelmatig bewegen goed is. Toch gebeurt dat niet altijd. Met het thema van de nieuwjaarsreceptie wil de gemeente laten zien dat zij een fitte en gezonde levensstijl een warm hart toedraagt en mensen wil motiveren om meer te bewegen en gezonder te eten. Op een informatiemarkt in de gangen, Koffiekamer en de Oude Hal kunt u zich laten informeren door  Vlaardingse organisaties en verenigingen die er voor zorgen dat de inwoners van Vlaardingen ‘Samen Gezond Actief’ zijn. KADE40 is aanwezig voor het verzorgen van activiteiten voor de kinderen.

 

Afscheid Bert Blase

Tijdens de nieuwjaarsreceptie vindt ook het officiële afscheid van Bert Blase plaats. Onze zeer gewaardeerde waarnemend burgemeester verlaat na ruim twee jaar ons stadsbestuur. Het gemeentebestuur van Vlaardingen nodigt u van harte uit om hem de hand te komen schudden.

 

Programma

16.00 uur Aanvang nieuwjaarsreceptie en afscheid
17.30 uur Toespraken
19.00 uur Einde bijeenkomst

Gerelateerd