NLdoet: Klus een dagje mee

15-02-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

In Vlaardingen zijn er al verschillende klussen aangemeld op de website van NLdoet. Onderhoud bij de scouting Allartvan Heemstede, de stalletjes schoonmaken en verven bij de dierenweide aan het Marnixplantsoen of onderhoud aan het Educatief Archeologisch Erf in de Broekpolder zijn zomaar wat voorbeelden. Voor een voorlopige ‘Vlaardingse lijst’ klik je hier .

Wil je een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Meld je aan via www.nldoet.nl !Gerelateerd