Nog een aantal vrije plekken bij M&G Privé Hondenuitlaatservice

27-10-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - M&G Privé Hondenuitlaatservice heeft nog beperkt vrije plekken voor nieuwe klanten. De Hondenuitlaatservice zit op sommige tijden vol, de dagopvang heeft ook al volle dagen. Dit komt omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn. Trainingen kunnen privé ingepland worden. 

De Dagopvang voor honden ziet er bij ons als volgt uit. De honden worden in de ochtend bij u opgehaald u hoeft uw hond dus niet te brengen. Dan maken wij een grote uitlaatronde. Daarna komen wij thuis om bij te komen en te eten en drinken. Wij maken elke dag verse vis als toevoeging op de brokken indien uw hond tussen de middag eet en dit mag hebben. In de middag gaan wij naar ons eigen omheinde Privé Hondenveld in de Broekpolder waar we ook nog een speelronde houden. Aan het einde van de middag word de hond weer bij u thuis gebracht. Ook krijgt u middels een filmpje een overzicht van de dag. En altijd een update van ons via de app. Wij werken graag heel persoonlijk en direct. 

Heeft u interesse neem dan even contact op met Miriam van Barneveld 06 - 839 31 031 of neem een kijkje op de site www.mg-uitlaatservice.nl.