Nominaties vrijwilligersprijzen bekend

20-12-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De nominaties vanuit Vlaardingen voor de Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn bekend. Stichting Het Tapijt van Vlaardingen; Hondenspeeltuin Broekpolder en Inloophuis de Vlaardingse Boei werden in aanwezigheid van wethouder Jacky Silos in het zonnetje gezet. Voor de Passieprijs is Jaco van Heijst genomineerd voor zijn jarenlange inzet voor Stichting de Mikkies en de Dag zonder Drempels. 

Je kunt tot en met 11 februari 2019 stemmen op de Vlaardingse genomineerden op de landelijke website van www.vrijwilligersprijzen.nl.

Naast de drie organisaties is er ook een nominatie voor de Passieprijs voor de individuele vrijwilliger die het afgelopen jaar van onschatbare waarde is (geweest) voor zijn of haar organisatie of project. De nominaties zijn tot stand gekomen uit voordrachten van de Vlaardingers zelf.

Vrijwilligerswerk verdient erkenning en waardering. De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om die waardering kenbaar te maken en vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers in de spotlights te zetten. De Meer dan handen vrijwilligersprijzen zijn een initiatief van het ministerie van VWS. De organisatie ligt in handen van Movisie.

De vrijwilligersprijzen worden uitgereikt op 15 februari 2019 door Minister Hugo de Jonge.Gerelateerd