Categorieën

Service

Onkruid verwijderen start op 18 april

Onkruid verwijderen start op 18 april
Nieuws

Onkruid verwijderen start op 18 april

  • Redactie
  • 04-04-2017
  • Nieuws
Onkruid verwijderen start op 18 april
VLAARDINGEN – Met het groeiseizoen dat weer gestart is  groeit ook het onkruid weer in de stad. Dit jaar wordt dat in drie rondes verwijderd. De eerste ronde start op 18 april in de Oostwijk, Holy Noord en Babberspolder Oost. Daarna komen de andere wijken aan de beurt.

De precieze planning komt op www.vlaardingen.nl/onkruid te  staan. Ook op de social media van de gemeente wordt de planning gecommuniceerd. Bij de ingang van uw wijk staan borden als het onkruid bij u in de buurt wordt weggehaald. Om schade aan auto's te voorkomen wordt onder of vlak naast auto's geen onkruid verwijderd. Het is dus prettig als u uw auto weghaalt als er onkruid wordt verwijderd.

 

Help een handje mee

Op parkeervakken, voetpaden, fietspaden en vluchtheuvels wordt het onkruid weggehaald. De rijbanen zijn niet nodig, omdat hier nauwelijks onkruid groeit. U kunt de gemeente helpen door zo nu en dan de stoep en het parkeervak voor uw deur aan te vegen en grote stukken onkruid eruit te trekken. Op een schoon wegdek groeit minder onkruid.