ONS pikt!

23-01-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Sinds een aantal weken bestaat er de Facebookpagina ‘Wat wil jij in Vlaardingen’. De boodschappen op deze Facebookpagina  roepen bij veel Vlaardingers de vraag op wie hier achter zit. Ook langs de Vlaardingse straten zijn de boodschappen op driehoeksborden te zien. Sinds deze week kopieert de partij ONS.Vlaardingen de boodschappen. Het team achter ‘Wat wil jij in Vlaardingen’ is hier, op zijn zachtst gezegd ‘niet blij mee’ en heeft vandaag gereageerd:

,,Het (Facebook)kanaal ‘Wat wil jij in Vlaardingen’ dat maatschappelijke wensen voor Vlaardingen aan de orde stelt is zeer verontwaardigd over de manier waarop ONS.Vlaardingen de zorgvuldig gekozen onderwerpen voor eigen gebruik tot zich neemt.

De posters en Facebookberichten die ‘Wat wil jij in Vlaardingen’ sinds enkele weken publiceert worden door ONS.Vlaardingen zonder enige schroom gekopieerd in vormgeving en strekking. Beter ‘goed gejat dan slecht verzonnen moet het campagne team van ONS blijkbaar gedacht hebben. ‘Wat wil jij in Vlaardingen’ kan een goed bedachte inhaker best waarderen maar dit is inspiratieloze plagiaat. Een partij zonder eigen ideeën hoort wat ‘Wat wil jij in Vlaardingen’ betreft niet thuis in de politiek.

Op 7 februari zal kenbaar worden gemaakt wie de werkelijke eigenaar is van de campagne ‘Wat wil jij in Vlaardingen’. Tot die tijd blijven wij gewoon vragen wat de Vlaardingers in Vlaardingen willen.’’

Gerelateerd