Categorieën

Service

Oogstmarkt op Hoogstad

Oogstmarkt op Hoogstad
Nieuws

Oogstmarkt op Hoogstad

  • Redactie
  • 12-10-2015
  • Nieuws
Oogstmarkt op Hoogstad

VLAARDINGEN - De werkgroep Behoud Hoogstad organiseert zaterdag 17 oktobereen Oogstmarkt. Deze markt wordt georganiseerd om de toegankelijkheid naar de boerderij en de groene elementen voor een breder publiek zichtbaar te maken. Om 12.30 en 13.30 uur wordt een rondleiding gehouden in de voormalige dokterspraktijk en om 15.00 uur wordt een lezing gegeven door mw. dr. C.A. Laan met het thema: ‘Tea time, theedrinken in Vlaardingen door de tijd heen’. 

Naast streekproducten, zoals Vlaardings bier en wijn, zijn er ook plantjes te koop en vindt u er bijenkasten. Verder is er biologisch brood, groente en fruit, eieren van de scharrelkip en is er een stand met Fairtrade producten. Ook is er een kopje koffie of thee met wat lekkers te krijgen. 

Andere deelnemers zijn Jan Huygen in de Ton, Stadslandbouw Van Ruytenburch, Hoeve Avondrust en vele anderen. De hele middag is er muziek van onder andere de djembegroep Bambata, een Sas speler en Ed Boender. Kinderen kunnen herfststukjes maken. De markt is vrij toegankelijk en vindt plaats van 12.00 tot 16.00 uur.