Open middag begraafplaats Holy

15-05-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Begraafplaats Holy is een verrassend mooie plek aan de rand van de stad, waar de bebouwing eindigt en het open groene landschap van het Midden-Delflandgebied begint. Op zaterdag 26 mei bent u vanaf 14.00 uur van harte welkom op de open dag op begraafplaats Holy.

Tijdens deze middag kunt u meer te weten komen over de begraafplaats, de mogelijkheden van de begraafplaats, maar ook over een onderwerp als omgaan met rouw en verdriet. Zo kunt u in gesprek met uitvaartondernemers, mensen van de dragersvereniging en vindt u informatie over grafmonumenten, rouwbloemstukken en herinneringssieraden.

Twee lezingen


Ook zijn er twee interessante lezingen. In een lezing over dementievriendelijke uitvaartzorg (14.45 tot 15.15 uur in de aula), vertelt Christian van der Gaag (uitvaartplanner) over mogelijkheden om bij een uitvaart op een mooie manier om te gaan met dementie van een van de nabestaanden. De tweede lezing (15.30 tot 16.00 uur in de aula) is van Shirley van der Maarel. Zij is rouwbegeleider en spreekt over omgaan met rouw en verdriet en over verder gaan.

Aanmelden of binnenlopen


Voor de open middag hoeft u zich natuurlijk niet aan te melden. U kunt zich wel vooraf aanmelden voor de lezingen. Zo is er gegarandeerd een plek voor u vrij. U bent op de dag zelf ook van harte welkom om spontaan bij de lezingen aan te schuiven als er nog voldoende plek vrij is. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail aan begraafplaats@vlaardingen.nl  waarin u vermeldt met hoeveel personen u komt en bij welke lezing(en) u aanwezig wilt zijn. Eventueel kunt u zelfs vooraf een vraag aan een van de sprekers stellen via dit e-mailadres.Gerelateerd