Oscar zoekt baas!

06-05-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Nina Meulendijk vangt honden op, verzorgt ze en voedt ze ook nog eens op tot keurige viervoeters. Op een gegeven moment is het dan weer tijd om afscheid te nemen, als er zich een nieuw baasje aandient. Nina is nu op zoek naar zo'n baasje. Voor Oscar. Leest u even mee?

,,Dames en heren, ik presenteer u Oscar! Oscar is 1,5 jaar jong. Een echte hartendief. Eigenlijk hoef ik niet veel over hem te vertellen, want de foto's zeggen genoeg... Oscar is vorig jaar samen met zijn broertjes gevonden bij een verlaten boerderij in België. Stichting Hondenpootjes in Nood heeft hem gered en is sindsdien op zoek naar een huisje voor hem. Hij heeft een half jaar bij mij gewoond als pleeghondje om te wennen aan het ‘huislijke’ bestaan. Er leek goed nieuws, want er was een gezin gevonden voor Oscar! Helaas was het valse hoop. Oscar kan niet goed urenlang alleen thuis zijn. Hij wordt dan heel verdrietig.

Oscar is dol op mensen, kinderen, honden, andere dieren. Als hij getraind wordt of samen is met een ander dier, kan hij zeker leren om alleen te zijn. Hij is heel zachtaardig, heeft nog nooit gegromd en vindt het geweldig om te spelen met andere hondjes. Zijn boevenstreken heeft hij inmiddels achter zich gelaten en hij is goed opgevoed. Hij maakt niks stuk, kan braaf zitten, blijven, af, opschuiven, kroelen (op commando!) en wachten. Hij is dól op kroelen, knuffelen en geaaid worden. Het liefst doet hij de hele dag niks anders. Nu nog een baasje om hem te kroelen!

Ben jij op zoek naar een aanbidder, kroeltje, kameraad, wandel-buddy, levenspartner, kindervriend of stoei-partner? Zoek dan niet verder! Op https://www.hondenpootjesinnood.be/honden-ter-adoptie/adoptieprocedure/  wordt de adoptieprocedure uitgelegd.

Oscar heeft ook Facebook! https://www.facebook.com/UniversumTessa/  Het Universum van Oscar! Je kunt daar ook terecht om vragen te stellen over Oscar, de adoptieprocedure, etcetera.

Nina Meulendijk
 

Gerelateerd