Overzichtstentoonstelling Galerie De Duig

02-07-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Galerie De Duig, gevestigd aan de Landstraat 29 in Vlaardingen, toont een overzichtstentoonstelling van werk gemaakt door cursisten in het afgelopen seizoen. Het betreft hier de periode van september 2014 tot en met juni 2015.De expositie zal worden geopend op zaterdag 4 juli om 16.00 uur door Klaas Terpstra, fractievoorzitter van de PvdA.

Op de tentoonstelling zal werk getoond worden van zowel beginners als gevorderden in de navolgende technieken: aquarel, olieverf, grafiet en kleurpotlood. Ook dit jaar zijn er weer veel verschillende onderwerpen te zien, uiteenlopend van een landschap tot en met een oud verroest olielampje. In totaal worden ruim 60 werken tentoongesteld.

Veel cursisten van Galerie De Duig exposeren inmiddels zelf in verschillende galeries en expositieruimtes verspreid door het land. Het niveau ligt hoog en mag zeker gezien worden.

De expositie loopt van 4 tot en met 26 juli. Galerie De Duig is tijdens deze expositie iedere zaterdag en zondag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, en op afspraak. Voor meer informatie: klik  hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date