Categorieën

Service

Platipus op de Vlaardingse nieuwjaarsreceptie

Platipus op de Vlaardingse nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Platipus op de Vlaardingse nieuwjaarsreceptie

  • Advertorial
  • 04-01-2018
  • Nieuws
Platipus op de Vlaardingse nieuwjaarsreceptie
VLAARDINGEN - Deze zaterdag staat Vlaardings Augmented en Virtual Reality ontwikkelaar Platipus op de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis in Vlaardingen. Met de receptie wordt het jubileumjaar 2018 in middeleeuwse sfeer ingeluid. Dit jaar is het namelijk 1000 jaar geleden is dat de Slag bij Vlaardingen gewonnen werd door onze Vlaardingse voorouders.

Ook Platipus heeft dit jaar een jubeljaar, maar heeft nog 990 jaar te gaan voordat ze over '1000 jaar Platipus in Vlaardingen' kunnen spreken. Platipus viert haar bescheiden jubileum onder andere met de presentatie van de mobile game Flardinga 1018 én de mogelijkheid om het Vlaardingen van 1018 in Virtual Reality te bekijken. Beide apps zijn vormgegeven met hulp van de prachtige 'Het Tapijt van Vlaardingen'-prenten van John Rabou.

Ook voor het zien en beleven van de vele andere Vlaardingen 1018 initiatieven is de nieuwjaarsreceptie zeker een bezoek waard. Kun je er zaterdag tussen 16.00 en 19.00 niet bij zijn? Vanaf 6 januari is de Flardinga 1018 game gratis te downloaden in de App Store en Play Store. Benieuwd naar de Virtual Reality? mail gerust naar [email protected].

Amboco Tours & Travel Services

Robert Schumanring 15, Vlaardingen

Meer over Amboco Tours & Travel Services →