Poller Westhavenkade weer in gebruik

03-04-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De eerste keer van het jaar het glas heffen op een terras aan de Westhavenplaats. Het weer lijkt er komend weekend aanleiding toe te geven. Tegelijk met de opening van het terrassenseizoen komen ook de pollers op de Westhavenkade omhoog. Dat is na de wintermaanden waarin je rustig kon doorrijden dus even oppassen geblazen.

Automobilisten kunnen tussen 06.00 en 17.00 uur gewoon over de Westhavenplaats rijden. Let wel: de Westhavenplaats is een erf waar stapvoets rijden is toegestaan en waar eenrichtingsverkeer geldt. U kunt de straat alleen vanaf de Zomerstraat/Dayer richting de Oude Havenbrug doorrijden.

De Westhavenplaats is een bijzonder stuk openbare ruimte waar veel horecagelegenheden zitten. Om deze plek gastvrij en veilig te houden voor bezoekers van de restaurants en cafés, is de Westhavenplaats in het terrasseizoen ’s avonds en ’s nachts met behulp van pollers afgesloten voor autoverkeer. Wel zo veilig en daardoor ook wel zo gezellig. Nog gezelliger wordt het natuurlijk als automobilisten, fietsers en bromfietsers er ook op andere momenten op letten dat ze bezoekers en personeel van de horecagelegenheden niet omver rijden. Nu maar hopen op een zonnig seizoen en gezellige volle verkeersveilige terrassen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date