Categorieën

Service

Programma Bevrijdingsdag

Programma Bevrijdingsdag
Nieuws

Programma Bevrijdingsdag

  • Redactie
  • 04-05-2017
  • Nieuws
Programma Bevrijdingsdag
VLAARDINGEN – Het programma van Bevrijdingsdag in Vlaardingen begint aan de Krabbeplas met activiteiten die we al kennen van voorgaande jaren. Nieuw is echter het Bevrijdingsfestival dat 's avonds op het Veerplein plaatsvindt. Het complete programma dat is samengesteld door de Stichting nationale Gedenkdagen Vlaardingen vindt u hieronder.


Locatie Krabbeplas
11.00 – 17.00 uur: Vliegerdemonstraties van vliegerbedrijf De Paddenstoel uit Schiedam.
11.00 – 17.00 uur: Circusschool Hannes. Een circusspeelplaats voor kinderen, jongeren maar ook volwassenen kunnen mee doen.
15.00 – 15.15 uur: Showteam Sky-Dive Rotterdam zal met tien parachutisten bij de Krabbenplas een springshow verzorgen. Op ongeveer 1 kilometer hoogte openen de zeer ervaren springers hun bestuurbare parachutes, wel of niet met wimpels. Het kan zijn dat er in verband met de weersomstandigheden op een andere tijd gesprongen wordt. De Vlaardingse Reddingsbrigade zal aanwezig zijn tijdens het paraschutespringen mocht er iemand in het water belanden.

Locatie Veerplein
18.00 uur: DJ 
19.00 uur: De  Wannebiezz 
19.30 uur: Vertrek bevrijdingsoptocht via de Groen van Prinstererstraat en de Gedempte Biersloot naar het Veerplein, compleet met legervoertuigen, muziekkorpsen en figuranten wordt een geheel gevormd wat eindigt in een muziekspektakel op het Veerplein.
20.00 - 21.30 uur: Showoptreden van het Vlaardingse Thalita, Metro uit Scheveningen en Excelsior uit Delft.
21.30 - 22.30 uur: DJ.