Categorieën

Service

Rockband Shrude wint Vlaardings Supertalent 2014

Rockband Shrude wint Vlaardings Supertalent 2014
Uit

Rockband Shrude wint Vlaardings Supertalent 2014

  • Redactie
  • 30-11-2014
  • Uit
Rockband Shrude wint Vlaardings Supertalent 2014
VLAARDINGEN – Dat er veel podiumtalent in Vlaardingen woont, was al een groot vermoeden van De Kroepoekfabriek. Vlaardingen Supertalent is in het leven geroepen om die talenten op te trommelen, uit hun wijken te roepen en het podium op te begeleiden.

Na vier voorrondes van de wedstrijd Vlaardingen Supertalent was het vandaag finaledag. Tien acts die de afgelopen maanden als beste aangewezen waren mochten nog eenmaal ‘knallen’. De jury, bestaande uit zangeres Daisy Cools, rapper/producer Elten Kiene en theatermaker Said El Abboudi, had een flinke opdracht. Hoe kies je uit die laatste tien acts de drie beste? Uiteindelijk is het toch gelukt. De mannen van de rockband Shrude gingen naar huis met de hoofdprijs. Runner up is de jonge zangeres Manouk Pheiffer. De derde plek ging naar de brassband Crazy Mills Brass.

Iedere act had haar of zijn eigen aanhang meegebracht, maar voor wie je ook was, er werd voor iedereen hard geapplaudisseerd. Een geslaagde middag voor artiesten en publiek met een paar kleine smetjes: de belichting van de acts was in veel gevallen niet echt goed te noemen en ook de geluidstechnici hadden regelmatig veel moeite met de afstelling. Het gevolg was een aantal malen overstuurd geluid, te zachte microfoons of monitorspeakers en artiesten die slecht en donker uitgelicht werden.