Roparun zit er op voor Vlaardings team

07-06-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Maandag tweede Pinksterdag kwam Roparun Team268 uit Vlaardingen even over 12 uur over de finish in Rotterdam. Het team was 48 uur daarvoor vanuit Parijs vertrokken. Het was een weekend om nooit meer te vergeten.

Teamlid Caroline van Heijst: ,,Elk jaar is het weer een feest om mee te mogen doen met dit bijzondere sportieve evenement. Het is fantastisch om te zien hoeveel mensen in Frankrijk, maar vooral in België en Nederland met de deelnemers van de Roparun meeleven. Helaas werd ons team vroeger ingedeeld en daardoor waren er nog veel mensen aan het opbouwen. Maar zelfs nu was het fantastisch wat de mensen allemaal hadden gedaan, om de Roparunners te ondersteunen".

,,Met dit evenement zijn wij, met het hele team, al een jaar bezig geweest. Van oefenlopen, collecteweken, Sinterklaas-, Kerst- en Paasacties en natuurlijk het zoeken van diverse donateurs en sponsoren. Ons team268 heeft niet een vaste hoofdsponsor en doet alles met het team om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Dit jaar hadden we vier nieuwe teamleden en die zijn met vlag en wimpel geslaagd. Met elkaar hebben we alle hobbels overwonnen en dit seizoen tot een fantastisch einde weten te brengen. Iedereen met zijn of haar eigen doel".

,,23 juni is het slotfeest van de Roparun en zullen we weten wat deze editie heeft opgebracht. En na het slotfeest worden er weer plannen gemaakt voor 2018. We willen alle donateurs, sponsoren en iedereen die ons team heeft gesteund bedanken. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest".Gerelateerd