Rotary Club Vlaardingen organiseert alleenstaandendiner

09-12-2016 Nieuws Redactie

VLARDINGEN - Meer dan honderd gasten worden op dinsdagavond 13 december opgehaald om deel te nemen aan het 22ste ‘alleenstaandendiner Vlaardingen’. De kosten voor het diner worden gedekt door de opbrengst van de verkoop van boterletters door de leden van Rotary Club Vlaardingen en door enkele giften. Het alleenstaandendiner wordt georganiseerd in samenwerking met het Delta Hotel.

Al een groot aantal jaren biedt Rotary Club Vlaardingen in de kerstperiode alleenstaande inwoners van Vlaardingen een diner aan. De ruim honderd gasten worden door de Rotaryleden zelf opgehaald en thuisgebracht. Zij krijgen een viergangendiner voorgeschoteld, dat wordt omlijst door passende muziek en een fraai kerstverhaal. De Rotaryleden serveren zelf de gerechten en dranken.

Niemand hoeft zich alleen te voelen. Om in aanmerking te komen voor deelname aan het diner konden Vlaardingers zich aanmelden bij de gemeente of Rotaryclub Vlaardingen. Rotary Club Vlaardingen werd in 1955 opgericht en zet zich jaarlijks in om met diverse acties geld in te zamelen voor goede doelen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date