Ruimtereisje maken ?

24-10-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Beste Vlaardingse ondernemers, waar drinkt u aanstaande woensdagochtend uw koffie? Gaat u met ons mee naar het internationale ruimtestation ISS? Bij onze gastheer de Polderpoort in Vlaardingen kon u altijd al heerlijk bewegen en beleven, maar aanstaande woensdag ontstaat daar nog meer ruimte voor, want dan kunt u zich vanuit de polder-poort naar nieuwe dimensies teleporteren.

Platipus neemt wat ruimtereis technologie mee naar het gratis Open Coffee Vlaardingen netwerk event. Augmented Reality bedrijf Platipus trakteert u op een ruimtereis naar het internationale ruimtestation om uw koffie eens te combineren met een geestverruimende ervaring.
Sinds 2010 is Platipus betrokken bij Open Coffee Vlaardingen. Als mede oprichter en sinds twee jaar als top sponsor. Op een Open Coffee vorig jaar leerde Platipus u schilderen  in 4 dimensies in het atelier van Susan Ruiter.

Dit jaar nemen wij u zonder ruimtereiskosten mee voor een bezoekje aan het ISS. Met uw eigen handen zet u zich af op de wanden en zweeft u door het ruimte station. Of u gaat rustig in de koepel zitten en kijkt onder het genot van een bakje koffie naar hoe de aarde onder u door glijdt. ( Oculus Rift + Oculus Touch. )

Hoogtevrees? We hebben ook een indrukwekkende anatomie les. ( Microsoft HoloLens ) Of een tekenles met de wereld als canvas. ( HTC Vive )
Voor dit en meer bent u van harte uitgenodigd voor de Open Coffee Vlaardingen in de Polderpoort. En wie heel erg aandringt kan zelfs een tijdreis, vooruit of achteruit, krijgen naar de game die we in 2018 uitbrengen in het kader van de duizendste viering van de succesvolle Slag bij Vlaardingen.

Zien wij u woensdag tussen 9:00 en 11:00 in de Polderpoort? Alle ondernemers zijn van harte welkom (aangemeld of niet). Deelname is zoals altijd gratis. Wél stelt onze gastheer het zeer op prijs als u zich toch wilt aanmelden.

Dit kan via het deze link van het event  op Facebook.Gerelateerd