Spirituele beroepen steeds populairder in Zuid-Holland

24-03-2021 Nieuws Redactie

Overal kom je wel een levenstherapeut of een spirituele werker tegen. Recentelijk onderzoek van mediumchat.nl wijst uit dat deze beroepen het meest wordt beoefend in Zuid-Holland. Mensen hebben steeds vaker de behoefte om een gediplomeerd spiritueel werker te vragen om advies of hulp.

Een spiritueel beroep uitvoeren vergt lef

Waarom spirituele beroepen het meest uitgeoefend worden in de provincie Zuid-Holland is niet bekend. Als je dit beroep wilt uitoefenen heb je lef nodig. Volgens medium John heb je er veel moed voor nodig. Je zult voordat je jezelf erkend als medium eerst moeten leren hoe je om gaat met je paranormale gave. Dat sommige mensen hier negatief op zullen reageren, als je naar buiten komt met je gave, zul je altijd wel houden. Dit beroep is aanzienlijk naar voren gekomen in West-Nederland. Hier waren meer initiatiefnemers om dit beroep te promoten zodat meer mensen zich genoeg op hun gemak voelde om hun roeping te volgen en spiritueel werker te worden.

Erkend beroep en beschermende titel

Door een vierjarige hbo-opleiding te volgen kun je de titel van spiritueel werker of de titel van levenstherapeut verkrijgen. Deze opleidingen kun je onder andere volgen bij The School of Life of het Spiritueel Centrum Aurora. Bij het afronden en slagen van de studie krijg je een erkend diploma. Daarna kun je aan de slag gaan als spiritueel werker of levenstherapeut Een beschermende titel wordt ook erkend bij de Beroepsvereniging van spiritueel werkers. Onder de alternatieve titels vallen paragnosten, mediums en helderzienden. Als je deze gave hebt kun je zien wat de toekomst gaat brengen, kun je contact maken met overledene en ben je in staat om emotionele blokkades op te heffen.

Medium John heeft geleerd tijdens zijn opleiding hoe hij emotionele blokkades verwijderd. Als je emotionele blokkades weg zijn kan de energie vrij in je lichaam stromen. Dit geeft als voordelen onder andere dat je gezondheid verbetert, je staat positiever in het leven en dit heeft weer een goede invloed op je werk en relatie gebied. Het advies van medium John is dat iedereen die zich kan herkennen in het hebben van een spirituele gave deze gaat ontwikkelen en een spirituele opleiding gaat volgen.