Stadsagenda van en voor Vlaardingers

05-08-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op dinsdagavond 20 september organiseert de gemeente een bijeenkomst om iedereen te bedanken die zich heeft ingezet voor de Stadsagenda Vlaardingen én om elkaar te stimuleren om met de ideeën voor Vlaardingen verder te gaan. De bijeenkomst is op het stadhuis en start om 20.00 uur. Er wordt terug gekeken op de campagne De Burger Meester en vooruit geblikt op hoe de Vlaardingse ideeënkracht te blijven stimuleren. Naast burgemeester Bert Blase als spreker houdt ook Egbert Fransen, directeur van Pakhuis de Zwijger, een inspirerend verhaal over ‘Stadsmaken’. Pakhuis de Zwijger in Amsterdam is een thuishaven voor mensen die op hun eigen manier de stad maken tot wat zij is. Egbert Fransen vertelt over zijn inzichten en ervaringen die leiden tot een creatieve en innovatieve aanpak van complexe stadsvraagstukken. Kom ook en zet de bijeenkomst alvast in de agenda!

 

De Burger Meester Stadsagenda al in huis?

De Stadsagenda Vlaardingen is van en voor Vlaardingers. Alle ruim 300 ideeën uit de campagne De Burger Meester staan in het boekje, ingedeeld in 15 thema's en aangevuld met trends, ontwikkelingen, Vlaardingse visies en meer. Het boekje lijkt veel op een echte agenda, met maandkalenders, notitiepagina's, wijze spreuken, mooie foto's, 'to do' lijstjes en een ringbandje.

De Stadsagenda is gratis af te halen aan de balie van het Stadskantoor aan het Westnieuwland 6 of bij de vestigingen Centrum en Holy van Bibliotheek Vlaardingen. De Stadsagenda is ook te downloaden en/of eenvoudig digitaal door te bladeren op www.deburgermeester.nu .

Gerelateerd