Start groot onderhoud riolering VOP

18-08-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vandaag startte vandaag officieel het groot onderhoud van de riolering van de VOP-wijk. Verantwoordelijk wethouder Ruud van Harten onthulde bij deze start even na 13.00 uur samen met aannemer Barendregt uit Rhoon een bouwbord op de hoek van de Van Beethovensingel/Mahlerstraat.

De riolering in de VOP is aan vervanging toe en de werkzaamheden duren tot en met 2019. Het project wordt direct aangegrepen om de ruimte in de wijk efficiënter en veiliger in te richten. In de wijk is de parkeerdruk hoog en het is niet altijd duidelijk waar men mag parkeren. De hoge parkeerdruk zorgt in combinatie met de smalle straten ook voor problemen in de bereikbaarheid voor bijvoorbeeld hulpdiensten. Parkeren wordt beter geregeld met duidelijke parkeervakken en waar mogelijk komen meer parkeerplaatsen. Om de toegankelijkheid voor hulpdiensten te verbeteren wordt in een aantal straten eenrichtingsverkeer ingevoerd.

Momenteel worden aan de Van Beethovensingel al extra parkeerplaatsen gecreëerd, en na afloop van de werkzaamheden zullen er naar verwachting over de hele wijk zo’n 100 parkeerplaatsen extra bijgekomen zijn.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date