Statiegeldactie voor de Boei

17-07-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf nu kunnen klanten van Albert Heijn De Loper hun statiegeldbon(nen) doneren aan 'Inloophuis De Vlaardingse Boei'. Naast de lege flessenautomaat staat een zuil waarin je je bon kunt deponeren.

Martin Bovenberg van Albert Heijn De Loper reageerde enthousiast op het verzoek om gebruik te mogen maken van deze inzamelingsmogelijkheid: ,,Wij vinden het juist leuk om vooral de lokale Vlaardingse initiatieven een mogelijkheid te bieden om op deze wijze een donatie namens de klant te ontvangen. Lokale doelen zijn vaak herkenbaar voor de klant en dichtbij in hun eigen buurt. Het vergroot de betrokkenheid in de eigen leefomgeving en het is zichtbaar waar hun donatie terecht komt. We ontvangen hierover vaak positieve reacties van onze klant''.

In De Vlaardingse Boei kunnen mensen, die met kanker geconfronteerd zijn en hun naasten en nabestaanden, terecht voor een laagdrempelig niet-medisch aanbod, zoals een praatje met lotgenoten, informatie, advies (kenniscentrum), (psycho-)sociale ondersteuning en ondersteunende activiteiten.

Voor de inloop is De Vlaardingse Boei geopend op woensdag  van 13:00 - 16:00 uur, vrijdag van 18.30 - 21:30 uur en op zaterdag van 10:00 - 13:00 uur.

Help je mee om een mooie opbrengst mogelijk te maken? De actie loopt tot 14 augustus.

Gerelateerd