Stem op je favoriete Code Geel foto!

04-10-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – KADE40 bestaat dit jaar 5 jaar en één van de activiteiten om dat te vieren was een fotowedstrijd. Tot en met 31 augustus kon iedereen een foto insturen van zijn of haar ‘Code Geel’ momentje. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven en meer dan 120 foto’s (!) werden ingezonden.

Uit alle inzendingen heeft de vakjury tien finalisten gekozen. Uit deze tien genomineerden worden zowel de winnaars van de vakprijs als van de publieksprijs gekozen. De jury bepaalt de vakprijs, de winnaar van de publieksprijs wordt bepaald door middel van likes op Facebook.

De tien genomineerde foto’s zijn in een album geplaatst en alleen de likes (duimpjes en hartjes) via dit album worden geteld voor de publieksprijs.

Stemmen kan vanaf nu tot 17 oktober om 12.00 uur en je stemt via deze link! Op 18 oktober worden de winnaars van de vak- en publieksprijs bekend gemaakt op een speciale avond bij KADE40.

Prijzen
Naast de eervolle titel ‘KADE40 fotograaf van het jaar’ maak je kans op:
1e prijs Waardebon €250
2e prijs Waardebon €150
3e prijs Waardebon € 75
Publieksprijs: Fotoboek 

Extra
De tien genomineerde foto’s zullen getoond worden in een expositie in KADE40 rondom de KADE40 vijf jaar activiteiten.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date