Stichting Sjaak Foundation op de Kerstmarkt

06-12-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Ook dit jaar zal de stichting Sjaak Foundation weer op de Kerstmarkt aanwezig zijn met de traditionele kinderschilderkraam. Al  jaren een topper voor de jonge bezoekers en dit jaar uitgebreid met het ontwerpen en inkleuren van je eigen tas en de mogelijkheid tot het versieren van een glaasje met daarin een waxinelichtje: een mooi cadeau voor de Kerst voor oma. Natuurlijk staat ook de grote kerstboom er weer. Sneeuwballen gooien, altijd prijs !

De Sjaak Foundation is te vinden op de Markt tegenover restaurant De Elegast, op vrijdag 9 december van 14:00 uur tot 22:00 uur en zaterdag 10 december  van 10:00 uur tot 17:00 uur.

De stichting Sjaak Foundation is dit jaar verkozen tot het goede doel van het Glazen Huis Vlaardingen. Vergeet dus niet om ook daar even te gaan kijken. Het Glazen Huis is op 8,9 en 10 december te vinden op de Westhavenplaats naast de Visbank. Vraag een plaat aan of verzin een ludieke actie! Zie de websites sjaakfoundation.nl  en glazenhuisvlaardingen.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date