Categorieën

Service

Stroomopwaarts van start met afdeling Digitalisering

Stroomopwaarts van start met afdeling Digitalisering
Nieuws

Stroomopwaarts van start met afdeling Digitalisering

  • Redactie
  • 29-08-2017
  • Nieuws
Stroomopwaarts van start met afdeling Digitalisering
VLAARDINGEN - Het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts MVS breidt de dienstverlening met ingang van 1 september uit met een nieuwe afdeling die gespecialiseerd is met het digitaliseren van bestanden. Deze nieuwe afdeling kan met name veel betekenen voor overheidsinstanties, verzekeraars, notarissen, advocaten, ziekenhuizen, zorginstellingen en grote bedrijven. In de beginperiode zullen er naar verwachting zo'n vijf tot tien mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag gaan bij de afdeling Digitalisering.  

Om de nieuwe tak van dienst goed in de markt te zetten, is Stroomopwaarts recent een partnership aangegaan met DigiWerkt uit Deventer. Deze organisatie beschikt over een ruime ervaring op het vlak van digitaliseren én het werken met mensen die een arbeidsbeperking hebben of bezig zijn met een re-integratie of leertraject. DigiWerkt helpt het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts in de opstartfase onder meer met de technische knowhow en de werkprocessen.  

Met de ontwikkeling van de nieuwe afdeling speelt het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts in op de trend dat steeds meer ondernemingen hun documenten laten digitaliseren. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken en een betere service bieden. ,,Vervolgens hebben wij onderzocht of we konden aanhaken bij deze ontwikkeling'', zegt John Starre, accountmanager van het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts. En het antwoord was ja.

,,We merken dat het bedrijfsleven in toenemende mate zoekt naar een goede manier om invulling te kunnen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast is er dus een groeiende behoefte aan mensen die kunnen digitaliseren. Ideale omstandigheden, zeker voor ons als Werkleerbedrijf. Want wij hebben diverse mensen in huis die zeer nauwkeurig werken, zich goed kunnen concentreren gedurende lange tijd en een grote affiniteit met techniek hebben. Met de juiste training en begeleiding kunnen zij organisaties uitstekend helpen bij het inrichten van een gestructureerde digitale werkomgeving'', aldus John Starre.

Maar de afdeling Digitalisering van het Werkleerbedrijf richt zich niet alleen op het verwerken van de statische archieven; de dikke mappen in de kelder vol bouwplannen, contracten, notulen en werkverslagen. Bedrijven en andere organisaties kunnen ook bij Stroomopwaarts aankloppen voor het bijhouden van hun dynamische archieven. Denk bijvoorbeeld aan personeelsdossiers waar dagelijks informatie aan moet worden toegevoegd. ..Digitaal documentbeheer is een specialisme waar veel behoefte aan is'', vat de accountmanager samen. ..We zijn er trots op dat we het bedrijfsleven in onze regio ook op dit vlak van dienst kunnen zijn.''

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met John Starre, accountmanager Werkleerbedrijf Stroomopwaarts: 06-51550517. Wil u meer weten over Stroomopwaarts, ga dan naar www.Stroomopwaarts.nl

Stroomopwaarts MVS

Westnieuwland 6, Vlaardingen

Meer over Stroomopwaarts MVS →