Succesvolle open dag Willem de Zwijgergroep

02-07-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 28 juni zette dde Willem de zwijgergroep haar deuren open voor haar leden, ouders, belangstellenden en iedereen die wilde zien wat er bij scouting te beleven is. Een groot piratenschip van houten palen, touw en netten was de blikvanger waar alle kinderen naar hartenlust in konden klimmen. Een schommel en glijbaan maakten het helemaal af en zorgden voor blije gezichten. Naast dit bouwwerk waren er diverse spelletjes en activiteiten georganiseerd.

In een lekker zonnetje konden de kinderen meedoen met een groot spel , bekers versieren, voetballen ,pionieren in het klein of lekkere marshmallows en echt stokbrood bakken boven het kampvuur van de Scouts.

De Willem de Zwijgergroep heeft laten zien wat een leuke dingen je kan doen  bij scouting. Veel kinderen vonden het mooi en wilden niet naar huis. Zij worden uitgenodigd om op de wekelijkse opkomst op zaterdag langs te komen en om samen te gaan spelen en ravotten met allemaal nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Deze groep heeft nog ruimte voor nieuwe leden en er zijn geen wachtlijsten, dus iedereen die  volgende week ook wil komen kijken om allerlei avonturen te beleven is van harte welkom. Het inschrijfformulier vindt u op de website www.zwijger.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date