Swingende wereldreis in de Stadsgehoorzaal!

14-05-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op 30 mei organiseert Vele Vlaardingers Eén Huis een spetterend multicultureel festival. Komt u ook de verschillende culturen proeven in de Stadsgehoorzaal?

Vele Vlaardingers Eén Huis zorgt voor ontmoeting, verbinding en dialoog tussen ‘nieuwe’ of 'oude' Vlaardingers die hier of elders op de wereld geboren zijn. Op 30 mei doen wij dat door een swingend feest te geven in de zaal ‘De Harmonie’ van de Stadsgehoorzaal. Het afwisselende programma verwent oog en oor met wervelende optredens: Perzische dans, Turkse Saz, wereldmuziek van de Shiva Diva’s, swingende Caraïbische muziek van Pureza, een internationale modeshow met kleding uit alle windstreken en nog veel meer. De culinaire fijnproever kan kiezen uit een keur van smakelijke hapjes uit onder andere Somalië, Vlaardingen en Egypte. Tijdens deze feestavond maakt u swingend en etend een wereldreis door allerlei landen en culturen.

Toegang vanaf 19:30 uur, kaartjes kosten €5,- inclusief een drankje en zijn te koop bij Vele Vlaardingers Eén Huis – Hoogstraat 155 of online via deze link hierGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date