Teddy uit Vlaardingen in finale Junior Songfestival!

22-09-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Aanstaande zaterdag is de Nederlandse finale van het Junior Songfestival in Ahoy. Door het Coronavirus kan er dit jaar helaas geen publiek bij de finale aanwezig zijn maar die is wel weer te volgen op tv: 26 september om 19.25 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Dit jaar is er een Vlaardingse inbreng in de finale: De jongens Thimo, Teddy , Thijs en Tyrone vormen samen de boyband T-SQUARE en Teddy is een echte Vlaardinger! Zijn volledige naam is Teddy Ortanca en hij heeft inmiddels al behoorlijk wat showbizz-ervaring. Lees maar even mee: toen hij 6 jaar was volgde hij zijn eerste theaterles en snel daarna ging hij naar het Hofpleintheater. Daar werd hij gevraagd voor de musical Kruimeltje waarin hij de gelijknamige hoofdrol speelde en na Kruimeltje volgde de musical Pinokkio en ook nog een rol in Ciske de Rat. Daar bleef het niet bij want via de RTL Talent Academy volgde een rol in de musical Mathilda en optredens in verschillende videoclips, zingen en dansen, bij RTL. Wat zangervaring betreft maakte Teddy ook deel uit van Kinderen voor Kinderen en daarnaast sprak hij bij diverse films ook nog eens stemmen in als ‘voice actor’. 

En zaterdag dan de Nederlandse finale van het Junior Songfestival. Als Teddy met de groep T-SQUARE deze wint dan volgt er eind november het Junior Europese songfestival in Polen. Natuurlijk wensen we Teddy alle succes en aanstaande zaterdag treedt T-SQUARE op met Count on me, het nummer in de clip.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date