Tetris challenge: politie Vlaardingen pakt uit!

19-09-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – We hebben er verschillende gehad, waaronder de zogeheten ‘ice bucket challenge’: een emmer ijskoud water over je heen laten gieten(hier en daar gedaan voor een goed doel) en dan een ander nomineren (uitdagen) ditzelfde te doen.

Op dit moment gaat er een ‘challenge’ rond onder de hulpdiensten. De zogeheten Tetris-challenge; de term is afkomstig van het spelletje Tetris waarin allerlei verschillend gevormde ‘blokjes’ in een groter veld moeten passen. Deze wereldwijd inmiddels opgepakte challenge daagt de hulpdiensten over de hele wereld uit om te laten zien wat er allemaal in hun wagens zit. En ook de politie Vlaardingen doet mee. Twee wijkagenten laten zien wat zij, allemaal, als zij op scooter, fiets, wandelend of in de auto in de wijk zijn vaak bij zich hebben.

,,De Bla Bla uiteraard niet letterlijk nemen aub’’, aldus de politie. ,,Ons vocabulair en kunnen gaan verder als deze twee Bla Bla's. En hebben wij niets anders te doen? Jazeker, maar zo vlak voor aanvang dienst kon dit nog even.’’