The Balance jubileert met muziek en high tea

02-11-2014 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Koor The Balance bestaat dit jaar 45 jaar en dat moet gevierd worden! Op zondag 9 november 2014 geeft The Balance een jubileumconcert met high tea. Op dit concert zal de veelzijdigheid van het koor te horen zijn, blikt het terug op vroegere tijden en laat het zien waar we het nu staat. En dat alles onder het genot van heerlijke hapjes.

Koor The Balance werd opgericht in 1969 als "Jongerenkoor Vlaardingen- West" in een periode waarin de popmuziek haar intrede deed in de kerk. Het was een ritmisch koor, begeleid door een complete band, met als thuisbasis de Willibrorduskerk in de Westwijk in Vlaardingen. The Balance in zijn huidige vorm is een koor bestaande uit zes sopranen, zeven alten, drie bassen en twee tenoren. Het staat sinds 2001 onder leiding van Tatiana Mitrokhina, en wordt begeleid door Tim Quak op piano en Hans de Groot op drums. Het repertoire van The Balance is bijzonder gevarieerd. Een werk van Mozart of een Braziliaans nummer waar je met speels gemak de samba op zou kunnen dansen, het zit allemaal in het repertoire van The Balance!

Minstens eens per jaar wordt er een bijzonder concert gegeven op de eigen thuisbasis in de Lucaskerk. Daarnaast wordt er regelmatig gezongen bij huwelijken, doopplechtigheden, in verzorgingshuizen en kerken. Iedere zondagavond wordt er gerepeteerd in de Lucaskerk, waarbij aspirant leden natuurlijk van harte welkom zijn eens te komen kijken en luisteren.

Het jubileumconcert vindt plaats in de Lucaskerk aan de Hoogstraat en zal om 14.30u. beginnen. Kaarten à €12,50 per stuk zijn te bestellen via Carla Amsterdam (06 54618499), Irene Vleij (06 42632567) of via deze link: info@koorthebalance.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date