The Rub Scrub kiest voor Stroomopwaarts

20-11-2017 Nieuws Redactie

Bijschrift: The Rub Scrub uit Amsterdam creëert samen met het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts een mooie win-win situatie voor alle betrokken partijen.

VLAARDINGEN - Meer mensen aan het werk. Niemand onnodig langs de kant. Dat is waar Stroomopwaarts naar streeft. Samen met het bedrijfsleven. Want steeds meer ondernemers willen, naast economisch gezond opereren, ook iets betekenen voor de maatschappij. En kiezen daarom bewust voor samenwerking met Stroomopwaarts.

Grote flexibiliteit


Dit geldt ook voor het jonge bedrijf The Rub Scrub uit Amsterdam. Ondernemers Leslie Korteweg en Céline Willems hebben onlangs een eigen machine bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts in Schiedam laten plaatsen. “Het plakken van de etiketten op onze zakjes scrub hadden we al eerder ondergebracht bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts. En daar waren we zeer tevreden over. De medewerkers hier zijn allemaal enorm betrokken en de flexibiliteit is groot. Daarnaast willen wij met onze onderneming ook graag een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Het feit dat we nu onze eigen apparatuur hebben aangeschaft en bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts hebben geplaatst, laat zien dat we echt blij zijn met de samenwerking en vertrouwen hebben in de toekomst.”

Meerwaarde


Volgens Leslie zorgt de samenwerking met Stroomopwaarts voor meerwaarde. “Sociaal ondernemen sluit aan bij de filosofie van ons bedrijf. Wij verkopen een natuurlijk product. En daar hoort in onze beleving ook een natuurlijk verhaal bij. Over zaken doen met hart en ziel en aandacht voor de mensen om je heen. Daarnaast wordt er bij het Werkleerbedrijf van Stroomopwaarts professioneel en volgens de voorschriften gewerkt. De medewerkers zijn enthousiast en behulpzaam. Zo creëren we met elkaar een mooie win-win situatie voor alle betrokken partijen.”

Bent u ondernemer en wilt u ook graag samenwerken met Stroomopwaarts? Neem dan contact op met ons WerkgeversServicepunt, tel: 010 - 2465500. Of ga naar: www.stroomopwaarts.nl/ondernemers.Gerelateerd