Tweede editie VLD!Magazine

06-03-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Vanavond vond in de Grote Kerk de presentatie en uitreiking plaats van alweer het tweede Vlaardingen Magazine, ofwel VLD!Magazine. Het eerste nummer kwam eind juni vorig jaar uit waarbij de nadruk in de artikelen vooral op het ontdekken van Vlaardingen werd gelegd. Ditmaal is het magazine iets meer gekoppeld aan wonen, mede met het oog op de Woonbeurs in de Grote Kerk morgen. Op die beurs zal elke bezoeker overigens een gratis exemplaar ontvangen.

Uitgever van het magazine, dat op het eerste gezicht een frisse en glossy uitstraling heeft is Bureau Pieper, waarvan één van de eigenaren, Perry Sprado, het bewuste eerste exemplaar uitreikte aan Jaap Jongejan. Jongejan is voorzitter van voetbalvereniging VFC en in het VLD!Magazine wordt hij omschreven als Vlaardingse held. Aan VFC en Jaap Jongejan worden overigens twee artikelen van totaal zeven pagina’s gewijd. Andere items zijn een drietal columns van respectievelijk Michel Reinders, Robert Daalmeijer en Peter Joore en een interview met Mary-Lou van Steenis, actrice en geboren in Vlaardingen. Afgezien van deze zeer lezenswaardige artikelen is het VLD!Magazine een blad met vooral advertenties en advertorials waarbij ondernemers de gelegenheid krijgen hun producten of diensten toe te lichten. Bureau Pieper neemt daarbij zelf ook een vijftal pagina’s voor haar rekening samen met ‘Orange Ant The Brave’, het andere bedrijf waar Sprado ook directeur van is.

Wie het magazine zelf eens wil bekijken moet vooral morgen naar de Woonbeurs komen. De deuren van de Grote Kerk gaan om tien uur open.Gerelateerd