Vanmiddag nog een keer hoogwater

11-02-2020 Nieuws Redactie

foto: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN - Het lijkt of er geen eind aan komt, ook vanmiddag wordt er - rond kwart over vijf - weer hoogwater verwacht in Vlaardingen. Het water kan dan net als gistermiddag een hoogte bereiken van 2,80 meter boven NAP (Normaal Amsterdams Peil). Delen van de Westhavenkade Oosthavenkade, Maasboulevard en de Koningin Wilhelminahaven kunnen onder water komen te staan.

De gemeente sluit tussen 15.30 uur en 20.00 uur de Westhavenkade (gedeelte tussen Westerhoofd en Galgkade), Maasboulevard (tussen Abel Tasmanlaan en Westerhoofd), Oosthavenkade (tussen Oosterhoofd en Vulcaanweg) en alle rijwegen gelegen aan de Koningin Wilhelminahaven af. Er worden wegafzettingen met inrijverboden geplaatst om te voorkomen dat mensen met hun voertuig rijden of parkeren in de gebieden waar hoogwater verwacht wordt.

Volg de berichtgeving over het verwachte hoogwater de komende dagen nauwlettend. We verwachten dat het buitendijkse gebied meerdere keren onder water kan komen te staan, waarbij rijwegen geruime tijd voor het verkeer worden afgesloten.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date