Vergunning rond: Binnenkort weer patatje met bij Praxis

13-07-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - De snackbar van Van der Schee's Lekkernij die jarenlang te vinden was op het terrein van Groencentrum Staelduinsebos, mag nu eindelijk  op het terrein van de Praxis zo'n honderd meter verderop weer openen. Een woordvoerder van de gemeente liet desgevraagd weten dat er inmiddels een nieuwe vergunning is afgegeven die onmiddelijk ingegaan is.

In mei stelde ONS.Vlaardingen er al eens vragen over aan het college en afgelopen week deed de fractie dat nogmaals. De snackbar was inmiddels overgegaan naar de compagnon van Van der Schee en diens nieuwe zakenpartner. In de praktijk betekent dat dat (een deel van) de vergunningaanvraag opnieuw gedaan moest worden, maar raadslid Ron Boers van ONS vond het onlangs onwaarschijnlijk lang duren. Boers vroeg het college waarom het allemaal zo lang duurde en waarom er tenminste geen voorlopige vergunning afgegeven kon worden. De gemeente is dus nu 'over de brug gekomen'.

Binnenkort kunnen klanten van Praxis, en alle anderen die er graag een patatje gingen eten natuurlijk, weer terecht aan de kraam bij de bouwmarkt.