Verkeersbord voor museum toch verplaatst

27-02-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het kost even wat inspanning maar dan heb je ook wat... Het verkeersbord dat gisteren recht voor de nieuwe entree van Museum Vlaardingen werd geplaatst, is vandaag een paar meter opgeschoven. Het kan dus wel, zij het in tweede instantie.

Gisteren streden ongeloof en ergernis bij architect Myra Houdijk nog om voorrang toen zij vanuit het raam van Houdijk Architecten op de Oosthavenkade zag hoe de ingang van het door Houdijk ontworpen museum aan de overkant door gemeentewerkers werd 'ontheiligd'. Vlaardingen24 publiceerde erover en een levendige discussie ontspon zich.

Ook de gemeente Vlaardingen bleek onaangenaam verrast door de plaatsing van het verkeersbord en reageerde dus ongekend snel. Binnen 24 uur is het probleem opgelost. Het verkeersbord (laad- en loszone) is een paar meter opgeschoven en voila... het zicht op de nieuwe entree van het museum is hersteld. En meer dan dat. In een moeite door werd ook het groene elektriciteitskastje van een passend kleurtje voorzien zodat het beter bij de gevel past. Chapeau! Eind goed, al goed!

Gerelateerd
Reacties