Verloren (en gezocht!): Alexander McQueen schoen

27-04-2020 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Normaal gesproken is het niet bij te houden, en dus voor ons om te plaatsen, wat er allemaal verloren wordt. Maar voor deze schoen van Annemieke maken we een uitzondering. Leest u zelf maar:

,,Gisteravond 26 april rond 20:00 uur wilde ik vanuit de Wilde Eendstraat in Vlaardingen (Holy) naar huis rijden. Ik wilde mijn tassen in de kofferbak van de auto zetten, maar mijn handen zaten zo vol, dat ik mijn schoenen (die ik ook in mijn handen had) op het dak van de auto heb gezet. Hartstikke dom uiteraard... Ik ben namelijk mijn auto ingestapt zonder mijn schoenen in de auto te zetten. Ja, ik herhaal het nog even: echt oerdom. Uiteindelijk is vanmiddag de linker schoen in de straat teruggevonden, maar de rechter niet.

Misschien zul je wel denken: Ach, het zijn maar schoenen. Dat klopt, maar het gaat hier om een paar zwarte Alexander McQueens sneakers en die hebben mij €400!!! gekost... We hebben buiten overal naar de rechter schoen gezocht, maar deze helaas niet kunnen vinden.

Dus mijn vraag: Is er iemand in Vlaardingen die buiten een zwarte Alexander McQueen sneaker (rechts) in maat 38 heeft gevonden? Zo ja, wil diegene dan AUB contact met mij opnemen? Ik ben er echt kapot van...Gerelateerd