Vermijd knooppunt Vijfsluizen

02-09-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het einde is in zicht. Als de laatste werkzaamheden volgens planning verlopen, is de grote ombouw van knooppunt Vijfsluizen begin november klaar. Maar voor het zover is, volgt eerst nog een periode die voor de weggebruikers het meeste hinder zal brengen. Reis je met de auto en heb je geen zin om vast te komen staan? Vermijd knooppunt Vijfsluizen dan!.

In de eerste twee weekenden van september worden er belangrijke delen van het werk onder handen genomen. De op- en afritten van de A4 en een deel van de Vlaardingerdijk worden aangepast in de weekends van 1-4 september en van 8-11 september. In het weekend van 8 tot 11 september wordt bovendien het hele werk aangepast om ruimte te maken voor de laatste fase van het project. De aannemer combineert zoveel mogelijk werkzaamheden om de hoeveelheid afsluitingen en daarmee de mate van overlast voor het verkeer zo laag mogelijk te houden.

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Of voordat je de weg op gaat even via de webcam kijken hoe druk het is bij knooppunt Vijfsluizen? Kijk op de Vijfsluizenapp van de aannemer op www.vijfsluizen.vangelder.com  Je kunt je hier ook aanmelden voor een nieuwsbrief van de aannemer over dit project

Gerelateerd