Categorieën

Service

Vermiste kat na 4 jaar terecht!

Vermiste kat na 4 jaar terecht!
Nieuws

Vermiste kat na 4 jaar terecht!

  • Redactie
  • 19-06-2020
  • Nieuws
Vermiste kat na 4 jaar terecht!
VLAARDINGEN/ROTTERDAM - Deze lieve kater liep al een hele poos in de buurt van de Rusthoflaan in Rotterdam rond en niemand wist van wie hij was. Hij werd gebracht bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen aan de Koggehaven en hij bleek gechipt én geregistreerd. ,,Onze verbazing was groot toen we de registratie lazen. Vermist sinds 2016... dat zal wel een foutje zijn’’, aldus de medewerkers van het Dierenopvangcentrum deze week.

,,Toen we zijn bazinnetje belde om te vertellen dat haar kat gevonden was wist ze niet wat haar overkwam! Ze werd eerst even helemaal stil en moest huilen maar ook lachen, was helemaal verbaasd en natuurlijk dolblij! Een achtbaan van emoties. Deze lieverd bleek Sunshine te heten en was echt al 4 jaar vermist! Moet je je indenken dat je na 4 jaar gebeld wordt dat je vermiste kat is gevonden. Je wordt toch gek! Ze heeft de hoop niet opgegeven en zelfs 4 jaar lang een blog geschreven over haar zoektocht naar Sunshine. Vandaag werd Sunshine opgehaald door zijn enorm blije baasje!’’

Het is dankzij de chip dat ze bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen meteen konden achterhalen wie zijn baasje is. Hij woont ongeveer 5 km verderop van zijn vindplaats in Rotterdam. Waar hij al die jaren geweest is? Wie het weet mag het zeggen. Hij ziet er goed verzorgd. Sunshine bewijst maar weer hoe belangrijk chippen en registreren is. We zien graag dat het chippen van katten verplicht wordt. Jij ook? Teken dan de petitie om dat voor elkaar te krijgen! Die petitie vind je hier! 

Steun het mooie en belangrijke werk van Dierenopvangcentrum Vlaardingen met een donatie via rekeningnummer NL42RABO 0132871548 ten name van Stichting Dierentehuis Nieuwe Waterweg.