Vertraging bij Vijfsluizen in paasweekend

06-04-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Een weekendje weg met Pasen? Om optimaal van uw lange weekend te genieten, doet u er goed aan om niet over Vijfsluizen te rijden. In het paasweekend (van 14 april 20.00 uur tot en met 17 april) richt de aannemer de weg in voor de volgende fase van de aanpak van knooppunt Vijfsluizen. We verwachten vertragingen tot zeker 30 minuten. Kies het paasweekend dus, zo mogelijk, een andere route!

De aannemer verplaatst alle rijbanen om ruimte te maken om het eerste deel van het knooppunt aan te pakken. Het ombouwen van de weg is veel werk: er komen tijdelijke verkeersregelinstallaties, de borden en de belijning worden aangepast en de weg wordt afgezet met afzethekken en betonnen randen om er voor te zorgen dat er veilig gereden en veilig gewerkt kan worden. Alles is er op gericht om na maandag 17 april beide richtingen op weer twee rijstroken beschikbaar te hebben voor u als weggebruiker.

 

Waar kunt u wel/niet rijden


Tijdens het paasweekend is er vanaf 14 april 20.00 uur op Knooppunt Vijfsluizen (Vlaardingerdijk en Schiedamsedijk) per rijrichting maar één rijstrook beschikbaar. De verkeerslichten staan uit en verkeersregelaars gaan het verkeer regelen.

Vanaf 21.00 zijn beide afritten 16 vanaf de A4 (Vlaardingen-Oost) afgesloten voor het verkeer. Dit verkeer wordt omgeleid.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en de nacht van zaterdag op zondag, van 20.00 tot 06.00 uur, is de Mr. LA Kesperweg vanaf de Van Hogendorplaan richting knooppunt Vijfsluizen afgesloten. In deze nachten wordt verkeer omgeleid via de Van Hogendorplaan. 

 

Gerelateerd