Vijf jaar Vlaardingen24

18-04-2016 Nieuws Erik Meijer

VLAARDINGEN – Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat Vlaardingen24 het levenslicht zag. Op 18 april 2011, ook in dat jaar een maandag, publiceerden we het allereerste verhaal: ‘Grote drugsbende opgerold’. Over criminaliteit hebben we in de afgelopen vijf jaar uiteraard nog veel meer gepubliceerd en ja… waarover eigenlijk niet? Als tweede artikel brachten we overigens dat het Vlaardingse college was gestruikeld over het haventje in de Broekpolder, dat er nooit zou komen maar dat terzijde…

Er is in vijf jaar enorm veel veranderd; na het eerste artikel volgden er, tot nu toe, nog ruim 13.000 en gelukkig werden die verhalen door steeds meer mensen gelezen. Van enige tientallen lezers groeide ons lezerspubliek uit tot ruim 100.000 mensen per maand. Twee keer een volle Kuip, wie had dat kunnen denken?

Ook steeds meer Vlaardingse bedrijven haakten aan. Vlaardingen24 is naast een nieuwssite immers ook een soort lokale Gouden Gids waarop iedere Vlaardingse ondernemer een eigen pagina heeft. Het zijn die Vlaardingse ondernemers die het überhaupt mogelijk maken dat Vlaardingen24 bestaat. Dank dus aan al die mooie bedrijven die met ons in zee gingen.

Vlaardingen24 is ook een Vlaardingse haringlogger die in 1918 op een zeemijn liep en met man en muis verging. Aan ons de mooie taak om dit ‘nieuwe schip’ in de vaart te houden en de klippen te ‘omzeilen’. Daarbij verheugen wij ons in de interesse van onze lezers en de steun van onze adverteerders. Gezamenlijk hebben wij de afgelopen vijf jaar gebouwd aan een puik schip dat de Vlaardingse driekleur fier in top heeft gehesen. Kom aan boord en ga met ons mee, op naar de horizon van de komende vijf jaar. Het wordt vast een enerverende reis.