Categorieën

Service

Vlaardingen doet mee aan NLdoet!

Vlaardingen doet mee aan NLdoet!
Nieuws

Vlaardingen doet mee aan NLdoet!

  • Redactie
  • 16-02-2015
  • Nieuws
Vlaardingen doet mee aan NLdoet!

Ook het college stak de handen uit de mouwen afgelopen jaar !

VLAARDINGEN - Vrijwilligersorganisaties in Vlaardingen kunnen hun ‘klus’ weer aanmelden want ook Vlaardingen doet op 20 en 21 maart 2015weer mee met NLdoet!. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet! steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie in Vlaardingen waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit?! Meld je klus dan aan hier  

Vorig jaar zetten ook in Vlaardingen velen zich in voor verschillende klussen. Zo heeft het college van burgemeester en wethouders een wand geplaatst en geverfd in het voormalige winkelpand van de Kledingbank in de Westwijk. Een aantal Vlaardingse organisaties heeft inmiddels al klussen aangemeld en er zijn nog genoeg vrijwilligers nodig. De Kledingbank aan de Van Baerlestraat gaat dit jaar bijvoorbeeld voor een magazijn/voorraadruimte en de Honk- en Softbalvereniging SC Vlaardingen Holy aan de Zwaluwenlaan zoekt nog vrijwilligers om achterstallig onderhoud mee te helpen wegwerken. Een ander project is dat van Stichting Islamitisch Centrum Vlaardingen die de helft aan vrijwilligers al heeft om mee te helpen de buurt schoon te maken, maar nog op zoek is naar de aanvullende vrijwilligers.

Meer weten?

Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet! Activiteit, met ook de openstaande klussen in Vlaardingen, kun je hier terecht !