Vlaardingen en Amsterdam op RTL 7

24-04-2015 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN/AMSTERDAM - In het RTL 7-businessprogramma ‘Een Zaak van de Gemeente’ bezoeken twee presentatoren wekelijks een Nederlandse gemeente. Vanuit ondernemersperspectief kijken ze binnen de gemeentegrenzen naar hoe bedrijven er op succesvolle wijze zijn gevestigd.

Winston Post gaat langs bij de voorzitter van Stichting Stadshart Vlaardingen. Hij leert hier alles over de mentaliteit van de ondernemers in Vlaardingen. Tijd voor Winston om die mentaliteit eens te gaan testen bij twee bedrijven in Vlaardingen. Yara is het eerste bedrijf dat Winston bezoekt. Yara is een bedrijf dat minerale meststoffen produceert ten behoeve van land- en tuinbouw, via chemische reactie of door vermenging van natuurlijke mineralen. Winston gaat ook nog even bij Zonneveld naar binnen. Zonneveld Vlaardingen is een totaal leverancier van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Winston past uiteraard de nodige outfits.

Rick Brandsteder begint in Amsterdam bij Chinese Medical Center. Chinese Medical Center is gespecialiseerd de traditionele Chinese geneeswijze. Het Medical Center bestaat uit een kliniek, opleiding en verkoopafdeling. Van China-town gaat Rick naar een van de meest beveiligde plekken in Amsterdam. Namelijk het Amsterdam internet Exchange. Dit is een van de belangrijkste internetknooppunten van Europa. Hier spreekt Rick met Frans ter Borg van Quanza Engineering. Dit bedrijf bedenkt, bouwt en beheert maatwerk IT oplossingen voor iedere organisatie die haar digitale infrastructuur serieus neemt.

En dan gaat Rick het dak op. Met de skyline van Amsterdam op de achtergrond praat Rick met Erwin en Sander Kroom van Kroom Dakdiensten. Kroom Dakdiensten Nederland ontwerpt, construeert, renoveert en repareert daken en dakterrassen. Rick leert hier hoe belangrijk een goed dak eigenlijk is.

Kijk dus aanstaande zondag om 14.00 uur naar  ‘Een zaak van de Gemeente’ op RTL7.

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date