Vlaardingen Geeft: het feest van het jaar !

05-08-2016 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Twee Vlaardingse groepen bundelen de krachten. geDreven4SUC6 richt zich al jaren op het inzamelen van geld voor de strijd tegen kanker. De Sjaak Foundation zet zich sinds 2005 in voor Vlaardingse maatschappelijke doelen.

Gezamenlijk hebben zij “Vlaardingen Geeft” in het leven geroepen met als doel een permanente plek in Vlaardingen te realiseren, waar kankerpatiënten en lotgenoten samen kunnen komen. In Rotterdam en omstreken zijn al enkele vergelijkbare inloophuizen genaamd “De Boei”. Bij Inloophuis De Boei ontmoeten lotgenoten elkaar in huiselijke sfeer. De Boei Inloophuizen worden volledig gefaciliteerd door vrijwilligers.

De afgelopen jaren organiseerden geDreven4SUC6 het zogeheten Arjan’s Girlfriends Dinner waarvan de opbrengst ook voor het goede doel was. Ze gingen met meerdere groepen van ‘vriendinnen’ op één avond naar verschillende Vlaardingse eetgelegenheden, waar steeds één gang van het diner werd geserveerd. Deze avonden werden traditiegetrouw afgesloten met een feest, waarop de opbrengsten van alle activiteiten werd bekendgemaakt en de cheques aan de goede doelen werden overhandigd.

Met de veertien mannen van geDreven4SUC6 is er de afgelopen vijf jaar meer dan 200.000 euro opgehaald voor verschillende kanker gerelateerde doelen. Daar zijn ze natuurlijk heel trots op maar dat konden ze alleen doen dankzij de steun en toewijding van de vele Vlaardingse vrienden en relaties die we in de jaren hebben vergaard. Het 5-jarig jubileum van geDreven4SUC6 willen ze daarom samen met iedereen vieren die hen steunt en dan natuurlijk weer al feestend zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel!

Met de vrienden en vriendinnen van de Sjaak Foundation zijn de mannen rond de tafel gaan zitten om Het Feest van het Jaar mogelijk te maken. Zo is "Vlaardingen Geeft" ontstaan. Wat het jubileumfeestje van geDreven4SUC6 zou worden, is inmiddels een groots muziekevent van en voor Vlaardingers waarvoor 650 kaarten worden uitgegeven. De opbrengst van de ticketverkoop wordt gebruikt om een Vlaardings inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten te realiseren.

Het Feest op 5 november begint om 20.00 uur. Kaarten zijn voor 25 euro per stuk verkrijgbaar op stadsgehoorzaal.nl   Het wordt een evenement zoals je van de stichting gewend bent en die volledig in het teken zal staan van het thema, “leef, vier en geniet het leven”. Met onder andere diners in aanloop naar het feest in Vlaardingse Horeca, een avondvullend programma, cocktailbar, lokale bands, een wijnproeverij en lokale DJ’s.

Kaarten bestel je via deze linkGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date