Vlaardingers verdelen een miljoen bij Postcodeloterij

03-01-2021 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Het jaar begon vandaag spetterend voor 21 bewoners van de Abel Tasmanlaan in Vlaardingen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld en Jamie Trenité maakten zojuist in RTL Boulevard bekend dat op hun postcode 3133 AB de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen.

In totaal vallen er 21 deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Vlaardingen. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 35.714 tot 107.142 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Misschien zit er voor een aantal Vlaardingers nog wel meer aan te komen wat betreft een grote geldprijs: Gisteren werd namelijk in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date