Vlaardingers wereldwijd actief

28-08-2017 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 7 september is er in De Windwijzer een avond waarop een vijftal Vlaardingse organisaties die internationaal actief zijn met hulpverlening in onder andere Roemenië, Eritrea, Ethiopië en de Filippijnen zich zullen presenteren.

Op deze informatie- en uitwisselingsavond geven deze groepen op een markt van mogelijkheden informatie over hun werk. Vóór die tijd, in het eerste deel van de avond, zal Martin Teunissen van Kerk in Actie een inleiding houden over de criteria waaraan geslaagde projecten zouden moeten voldoen. Ook zullen de projectgroepen een korte presentatie houden waarin zij het belang en de sterke punten van hun projecten voor het voetlicht proberen te brengen voor potentiële donateurs. Aan het eind van de avond zal de jury één van de projecten als 'winnaar' uitroepen en belonen met een donatie van €500,-

Het belooft een boeiende avond te worden, waarin u in kort bestek heel veel informatie kunt krijgen en kennis kunt maken met gemotiveerde Vlaardingse vrijwilligers die in verbondenheid met mensen elders in de wereld nood proberen te lenigen en mensen kansen willen bieden om hun levenssituatie te verbeteren.

Deze avond wordt voorbereid en aangeboden in samenwerking met de werkgroep MOV-ZWO Vlaardingen

Toegang tot de avond is vrij. U kunt zich aanmelden via info@dewindwijzer.nl 

De avond begint om 20.00 uur en De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.

Gerelateerd