Categorieën

Service

Vlaardings talent presenteert eerste CD

Vlaardings talent presenteert eerste CD
Uit

Vlaardings talent presenteert eerste CD

  • Redactie
  • 21-05-2015
  • Uit

VLAARDINGEN - Op zaterdag 30 mei aanstaande presenteert de van oorsprong Vlaardingse band “Petrol” op het podium van de Kroepoekfabriek zijn eerste opgenomen album. De opnames voor de zes eigen nummers op deze CD zijn de afgelopen maanden gemaakt in de studio van de Kroepoekfabriek zelf. Het publiek kan rekenen op goed in het gehoor liggende popsongs, waarbij alle nummers van de CD de revue passeren en meer. Voor de single “This Feeling”, die ook op het album is terug te vinden, werd bovendien een videoclip geschoten.

De uit Vlaardingen afkomstige bandleden Daan van der Vliet (gitaar) en Richard Breevaart (toetsen) tekenen voor tekst en muziek. Het gezelschap bestaat verder nog uit Allard van der Knijff  op drums, Luc van Leeuwen op bas en zangeres Emmie van Stijn.

Het voorprogramma van de avond dat de CD wordt gepresenteerd zal worden verzorgd door de getalenteerde leadzangeres van The Maybellenes, Maaike Adegeest! Kaarten voor het optreden dat je niet mag missen kosten 5 euro en zijn online verkrijgbaar via de website van de Kroepoekfabriek, of aan de deur. En niet onbelangrijk: bij aankoop van een ticket krijgt elke bezoeker de CD gratis!

Zaal open: 20.30 uur, aanvang 21.00 uur.