Categorieën

Service

Vlaardingse Ashley in Unicef Talent Battle!

Vlaardingse Ashley in Unicef Talent Battle!
Nieuws

Vlaardingse Ashley in Unicef Talent Battle!

  • Redactie
  • 13-10-2015
  • Nieuws

VLAARDINGEN – UNICEF, de VN-kinderrechtenorganisatie heeft een talentenjacht uitgeschreven voor muzikale kids tussen de dertien en achttien jaar, de Unicef Talent Battle! Een van de deelnemers is de Vlaardingse Ashley de Jong met haar band Efficient!

De oproep van UNICEF was: ‘Zet jouw talent in om aandacht te vragen voor vluchtelingenkinderen’. ,,In Syrië en landen rond Syrië hebben 7,8 miljoen kinderen hulp nodig. Ze zijn op de vlucht en moeten overleven in zeer slechte omstandigheden. Er is gebrek aan medische zorg, schoon drinkwater, voeding, warme kleding en miljoenen kinderen gaan niet naar school’’, aldus UNICEF.

Of Ashley er met haar liedje Falende Held in is geslaagd op een mooie manier aandacht te vragen voor dit drama kunt u in de video hierboven zelf beoordelen maar wij kunnen wel verklappen dat ze onze stem heeft. Ook u kunt Ashley helpen door op haar te stemmen. Dat doet u HIER! Als zij voldoende stemmen vergaart, mag zij op 9 november optreden in het Paard in Den Haag en zo zelfs de finale van deze battle bereiken.