Vluchtelingenwerk Vlaardingen verhuisd

19-01-2018 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN - VluchtelingenWerk Vlaardingen is in december 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie vanwege sloop van het oude pand aan de Floris de Vijfdelaan in de Westwijk. De deuren geopend van het nieuwe onderkomen zijn inmiddels geopend aan de Rotterdamseweg 176. Als vanouds zullen vrijwilligers hier klaar staan om asielzoekers en vluchtelingen, die een nieuwe start in Vlaardingen proberen te maken, te ondersteunen en te begeleiden bij de opbouw van een zelfstandig bestaan. Daarnaast is ook onze afdeling Taalcentrum Vlaardingen weer gestart op de nieuwe locatie met Nederlandse taallessen op diverse niveaus, voor iedereen die in Vlaardingen woont en zijn/haar taalniveau wil verbeteren.

VluchtelingenWerk Vlaardingen is een door de gemeente gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers en stagiaires verzorgen de maatschappelijke en juridische begeleiding van statushouders om hun integratie te bevorderen. Ook binnen het Taalcentrum zijn vrijwilligers actief als docent voor de circa 25 Nederlandse taallesgroepen.

Wie als vrijwilliger of als belangstellende geïnteresseerd is in het werk van VluchtelingenWerk kan terecht op ons nieuwe adres: Rotterdamseweg 176, 3135 PX Vlaardingen. Telefoonnummer 010 - 434 67 28. Email: vlaardingen@vluchtelingenwerk.nl.Gerelateerd