Categorieën

Service

Voor de (d)raad ermee !

Voor de (d)raad ermee !
Nieuws

Voor de (d)raad ermee !

  • Redactie
  • 26-01-2016
  • Nieuws
Voor de (d)raad ermee !

VLAARDINGEN - De campagne “De Burger Meester” heeft veel Vlaardingers bereikt en enthousiast gemaakt. Meer dan 300 ideeën zijn ingediend over onder meer kunst en cultuur, groen en natuur, duurzaamheid en inrichting van de stad.

Over deze ideeën gingen al 100 bezoekers van het Grote Stadsplein met elkaar in gesprek in een werkatelier. Op de nieuwjaarsreceptie hebben 12 mensen een presentatie gegeven over hun idee, onderwerp of thema. Nu is het de beurt aan de gemeenteraadsleden. Wat verwachten zij van de Stadsagenda? Welke ideeën, onderwerpen of thema’s moeten volgens de gemeenteraadsleden op de Stadsagenda komen? Deze vragen staan onder meer centraal tijdens de gesprekken die plaatsvinden op donderdagavond 28 januari in de gangen van het stadhuis. De bijeenkomst, die duurt van 20.00 tot 22.30 uur, begint en sluit in de Burgerzaal onder leiding van de burgemeester.

 

In gesprek met gemeenteraadsleden

Wilt u ook meepraten over de Stadsagenda? Kom dan naar de bijeenkomst op 28 januari en ga in gesprek met de gemeenteraad. Meld u aan via [email protected] . Want dit is dé manier om invloed uit te oefenen op de toekomst van onze stad en te laten zien dat Vlaardingen uw stad is.